V. Országos BIONAP dél-alföldi rendezvénye




Ellátogattunk a ma megrendezett Bionapra, Érsekhalmára, ami nagyjából 30km-re van tőlünk. Csak délután mentünk el körülnézni, így az előadásokon nem vettünk részt, ennek ellenére a jó hangulat érzékelhető volt, a kiállítók kedvesek voltak, és a termékei is tetszettek - természetesen vásároltunk is. :) Érdemes ellátogatni az ilyen rendezvényekre, mert ilyenkor megismerhetünk pár kistermelőt, akiktől sokkal jobb minőségű árukat kaphatunk, mint a szupermarketekben, nem beszélve a sok új dologról amit általuk megismerhetünk.

És amiket láttunk:

Voltak kecskesajtok, ami nekem kedvencem a sajtok közül snidlinges-fokhagymásat vettem, valószínű lesz egy jó kis saláta is belőle. Ezen kívül volt még kapros, füstölt, fokhagymás stb.

Dr. Terjéki József termékei - kecskesajtok
Még néhány kiállató a teljesség igénye nélkül:

Szent Kristóf Ház homoktövis készítmény

BIOLA Natúrkozmetikai Kft termékei

Bio-Drog-Berta Kft. termékei

Valamint páromtól kaptam egy kézzel készített bögrét, nagyon örültem neki. Igazából egész gyűjteményem van már bögrékből, de nekem megunhatatlanok, főleg az ilyen kevésbé megszokottak. :)

A kínálat :)
Új szerzeményem a régiek között :)

Megjegyzések

  1. Örülök, hogy tetszett a rendezvény. Mi házigazdaként nem igazán érzékeltük,hogy hogy sikerült, mert bár elosztottuk a feladatokat, akkor is sokfelé kellett figyelni.

    VálaszTörlés
  2. Igen, nagyon jó volt. Szeretek ilyen helyekre járni, de felénk (Kalocsa) sajnos kevés ehhez hasonló rendezvény van. Vagy csak nem tudunk róla, mert erről is kevesen tudtak.
    Ha legközelebb itt a környéken nem lesz elég segítség, vagy reklámozni kell ehhez hasonló rendezvényt, szívesen segítek én is!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, most minden szomszédunk jött segíteni, hívás nélkül :) Meg persze a család.
    A Petőfi Népében hirdettük mi is meg a Biokultúra Egyesület is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése