Újabb díj és egy kérés  Marcsitól a Tortafüggő Marisz nevű blog kedves írójától kaptam ezt a díjat, ezúton is köszönöm neki, nagyon kedves, hogy gondolt rám!

A díj szabályai:
1 Említsd meg a blogod-ban a személyt akitől kaptad
2 Válaszolj a feltett kérdésekre
3 Árulj el magadról egy dolgot, amit még nem tettél meg a blogod-ban
4 Ajándékozd a díjat annyi bloggernek, ahánynak csak szeretnéd
5 Értesítsd a díjazottakat.

A kérdések:

1. Melyik a kedvenc smink kelléked?
Nem sminkelek.
2. Mi volt a 2011 év trendje?
Nálam a kényelmes, színes ruhák, főleg a zöld. :)
3. Mi a kedvenc desszerted?
A Rigó Jancsit nagyon szeretem.
4. Kedvenc színed?
Zöld
5. Mi a keresztneved?
Szabina
6. Melyik volt az utolsó dal amit meghallgattál?
Roy és Ádám: Az én órám másképp jár!
7. Kutyák vagy macskák?
kutyák

Amit még nem árultam el magamról a blogon:
Jelenleg szociális munkás hallgató vagyok, jövő tavasszal diplomázok. Nagyon szeretem ezt a szakot és amit majd csinálni fogok.

  A díjat szeretném átadni Vicukának, és Petrának mert úgy láttam ők még nem kapták meg, és azért, mert az oldalukon mindig megosztanak velünk valami újdonságot, különlegességet!


Lenne egy kérésem is a díjakkal kapcsolatban.
  Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki eddig díjjal ajándékozott meg! De sajnos mostanában nem mindig tudom teljesíteni a velük járó kötelezettségeket, ezért szeretnék mindenkit megkérni, hogy a díjak helyett inkább egy-egy kedves szót, megjegyzést, visszajelzést írjon bejegyzéseimhez, vagy emailben, ami nekem nagyon sokat jelent! Remélem ezzel nem bántok meg senkit!
  Köszönöm szépen mindenkinek aki olvas, annak aki megtisztel azzal, hogy kipróbálja a receptjeimet, és annak is aki hozzászól egy-egy receptemhez mert ez számomra, és úgy gondolom minden blogger számára fontos!

Megjegyzések

 1. Szabina, köszönöm, hogy elfogadtad a díjat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én köszönöm a díjat, meg a sok hozzászólást! :)

   Törlés
 2. Nagyon köszönöm, Szabina, és teljes mértékben azonosulok a gondolataiddal! Már kaptam egy ilyen díjat, csak mindig odébb tolom időben a megosztását :) Szép pályát választottal, a jövő tavasz már mindjárt itt van, drukkolok Neked, hogy könnyen menjenek a vizsgáid :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm, hogy rám gondoltál. Nagyon örülök neki, de az utolsó mondataiddal mélységesen egyetértek. Számomra is a kedves szavaitokat olvasni az igazi öröm. :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése