Díjat kaptam! :)

tegnap ezzel a díjjal lepett meg, amit itt is szeretnék neki megköszönni! Nagyon jól esett, hogy gondolt rám is!A feladat 10 blogtársamnak továbbadni, akiket nem régóta olvasok. Bár 2 hónapos blogolásomra visszatekintve mindenkit nem rég olvasok, mégis kiválasztottam 10 blogot akiket tényleg csak 1-2 hete vagy napja kezdtem el olvasni, és továbbra is szívesen teszek. :) Ehhez a táborhoz a díjadóm is hozzátartozik! :)

Akiknek én továbbadom:

Az én szakácskönyvem
Lacitrom konyha
Zizi kalandjai
Reformkori konyha
Beastie's Bistro
Teakert
Citromhab
Ízes kalandok
Hozzávalók: egy csipetnyi szeretet
Bisztró az álmom szélén 


Köszönöm szépen még egyszer! :) A díj mellett pedig szívesen fogadom a  hozzászólásokat, véleményeket itt, vagy akár a facebookon. Mindezeknek talán még jobban örülök, mint bármilyen díjnak. :)

Megjegyzések

 1. Akkor a frissen díjazottak közül először is, majdnem ismeretlenül - köszönöm szépen. A többi díjazott közül néhány már jó régen ismerős, elég szép kis társaságba csöppentem. A viszont olvasás és a biztatás garantált. Szóval Köszi és hajrá!!!!

  VálaszTörlés
 2. Szia Szabina!

  Köszönöm szépen a díjat, hogy rám is gondoltál. Mindig örülök, ha "találkozom" (még ha csak virtuálisan is) új olvasokkal, bloggerekkel! A prágai bejegyzéseid különösen érdekelnek, szóval megyek is, elolvasom.

  Szép hétvégét,

  Zita

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám!

  VálaszTörlés
 4. Megtisztelő, hogy én is közéjük tartozhatok! Nagyon szépen köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok a díjhoz!

  VálaszTörlés
 6. Köszi neked, kb. ötödjére...)))

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen a díjat és bocsi, hogy csak ilyen későn, elutaztam és csak ma értem haza:-))

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése